ABOUT US

Ruth Haumahu & Tasmunah van der Valk - Haumahu

Ruth Haumahu & Tasmunah van der Valk - Haumahu

Ru-MAH Makan & Taste and See Catering

 

Hoe is ru-MAH Makan ontstaan. Wij zijn moeder en dochter en samen delen we beide een passie voor koken. MAH staat dan ook voor Mama A voor Anak (kind) H staat voor onze achternaam HAUMAHU.
Mama Ruth woonde eerst in Vaassen en daar had ze al haar eigen catering onder de naam Taste and See en met haar foodcar stond ze dan op een vaste standplaats in Epe waar ze haar heerlijke authentieke snacks en verse maaltijden verkocht. En ook door het land cateringen verzorgde vanuit de Molukse keuken.
Anak Tasmunah werd geïnspireerd door haar moeder en had in Almelo een eigen catering opgestart onder de naam Kingstown Flavours. Dagmaaltijden verkocht ze en in eerste instantie kookte ze vanuit verschillende keukens. Uiteindelijk heeft ze zich gericht op haar specialiteit saté ayam / spek in combinatie met verschillende gerechten uit de Molukse keuken.
Omdat (papa) Eli een dwarslaesie heeft gekregen en mama Ruth en Anak Tasmunah ook hierin samen de zorg dragen zijn (papa) Eli en Mama Ruth naar Almelo verhuist en wonen ze nu in bij Anak Tasmunah om het samen op te pakken en de lasten te verlichten.
Omdat Mama Ruth verhuist is, maar toch nog steeds wilt koken en Anak Tasmunah ook, hebben we Taste and See & Kingstown Flavours onder 1 naam samengebracht waar Ru-MAH Makan vanuit is ontstaan.
Ondanks dat we het samengebracht hebben onder één naam doen we ook nog afzonderlijk werken onder onze naam. Bijvoorbeeld Mama Ruth doet nog steeds cateringen en zal binnenkort staan met haar foodcar in Wierden onder haar naam Taste and See. TSC is de cateraar en verzorgt alle cateringen en dagmaaltijden van Ru-MAH Makan.
Anak Tasmunah is de saté afdeling bij haar kan je bestellingen plaatsten voor ongebakken of gebakken saté pakken vanaf 10 stuks. Ook verzorgt zij saté cateringen voor kleine groepen vanaf 12 personen tot 60 personen.
Maar zoals echte feestelijke rijsttafels waarbij saté een bijgerecht is valt onder de Taste and See.
Helaas wij zijn GEEN restaurant, wij zijn een catering bedrijf en proberen uw feestje compleet te maken 😊.
Selamat dari Mama Ruth & Anak Tasmunah
http://ru-mahmakan.nl/wp-content/uploads/2021/10/cropped-Logo-RM.jpg
Scroll naar boven